HEATLOK® HFO PRO

EFFEKTIV SPRAYISOLERING MED STÄNGD CELL

Heatlok® HFO Pro från Huntsman Building Solutions är det senaste inom sprayisolering och lösningen på de växande behoven av effektiv isolering. Med miljövänliga råvaror och modern teknologi är Heatlok® HFO Pro den mest effektiva och avancerade typen av isolering som finns på marknaden idag.

ETT SJÄLVKLART VAL FÖR OSS

Heatlok® HFO Pro skapar en luft-, fukt- och ångspärr som även bidrar till konstruktionens stabilitet. Med mycket hög långsiktig termisk resistans, tätslutande luftbarriär och fullständig ångspärr är det den ultimata produkten för alla typer av byggnader.

Vi på JPE AB är utbildade och auktoriserade av Huntsman Building Solutions att installera Heatlok® HFO Pro i svenska byggnader. Välkommen att kontakta oss!

STÄNGD CELL – VAD INNEBÄR DET?

Heatlok® HFO Pro är sprutskumisolering med stängd cell. Den består av celler som är fullständigt stängda. Cellerna pressas samman, så att luft och fukt inte kan tränga sig in i skummet. Som en följd av detta är sprayskum med stängda celler mycket mer styvt och stabilt än sprayskum med öppna celler. Sprayskum med stängd cell har mer kompakt struktur och högre densitet än sprutskumisolering med öppen cell. Isolering med stängd cell är vattentålig och fungerar även som ångbarriär och högpresterande luftbarriär. Den kan installeras i själva fastigheten men också användas utanför byggnaden och till husgrunden.

Fakta
Densitet:34 kg / m3
Stängd cell innehåll:99%
Brandklass:E
Värmeledningsförmåga (A): 0,022 W / (mK)
Kompressionsstyrka:191 kPa
Draghållfasthet:313 kPa

Vi på JPE AB tillhandahåller också en produkt med öppen cell, nämligen HEATLOK H2Foam Lite. Med vår långa erfarenhet vägleder vi till rätt produkt i varje unikt projekt.